tiistai 17. helmikuuta 2015

Ensimmäinen päivä

Esimmäinen päivä on sujunut hyvin. Rory on hyvä äiti, se imettää ja putsaa pentuja, mutta pystyy vaivatta käymään ulkona tarpeillaan ja lyhyesti pyörähtämään pois huoneesta. Pentulaatikossa se on todella tarkka pentujen tekemisistä, mutta on täysin luottavainen ihmisten suhteen. Jos joku pennuista menee väärään suuntaan ja  vinkuu, reagoi Rory vinkumalla itse. Se nukkuu paljon pää pentujen päällä ja tökkii niitä alleen.

Rory juo hyvin ja se on syönyt kaiken tarjotun. Se on saanut munakkokkelia, vaaleaa leipää, kermaviiliä, jauhelihaa ja 1/2 purkkia Convalencea. Vatsa tuntuisi olevan vielä aika kasassa ja maito on toistaiseksi riittänyt.

Pentuhuoneen portin edessä on filtti, mutta ovi on enimmäkseen auki. Toisista koirista Rory ei juurikaan piittaa, vaikka ne kulkevat portin sivuitse. Kun se on pentuhuoneen ulkopuolella, se suhtautuu täysin mutkattomasti toisiin koiriin. Rhos ja Deco ovat olleet koko ajan tilanteesta ok, Magda oli yön aikana ollut vähän levoton ja se ikävöi minua.

Nyt asiaan eli pentuihin. Tänään tarkempi katsominen paljasti kaksi wannabee-trikkiä eli niiltä löytyy trikkimerkit. Punnitsin pennut äsken ja kaikilla on painot nousseet:

I mv uros - valkoinen kuono, tumma pää, pieni otsamerkki, leveä kaulus.   364 g -> 390 g

II mv uros - valkoinen kuono, leveä piirto niskaan,, leveä valkoinen kaulus, valkoiset lavat,  yritys peukalonmerkistä, valkotekijät vatsalinjassa ja jaloissa.                              270 g -> 298 g   

III mv uros - valkoinen kuono, leveä piirto niskaan, leveä valkoinen kaulus. Musta Y-kuvio vasemmalla kauluksen sivussa, valkotekijät jaloissa.
                                                        292 g -> 320 g

IV mv narttu - valkoinen kuono, leveä piirto niskaan, leveä valkoinen kaulus, lavat osittain valkoiset, valkotekijät vatsalinjassa ja jaloissa.                                                            272 g -> 288 g

V trikki narttu - valkoinen kuono ja piirto. Leveähkö kaulus.                        316 g -> 332 g

VI trikki uros - valkoinen kuono, piirto. Kaulus vasemmalta ympäri ohuena, oikealta vajaa 366 g -> 388 gEtualalla I ja II, takatassujen välissä V narttu, jalkojen välissä VI uros ja Y
Vasemmalta I, V narttu, Y, IV narttu, , II ja takana I
Etualalla I, IV, VI, hännän tyvessä II


Etualalla I, Roryn kuonon alla Y, IV ja takajalkojen välissä V tai VI


Y
Etualla I:sen pää ja IV
IV
V ja häivähdys trikkimerkeistä
V
Vasemalta VI ja II
Vasemmalta VI, II ja Y
Päällimeisenä VI, Y vaasemmalla


Tassun päällä IV, taustalla Y
IV

VI ja häivähdys trikkimerkkejäEi kommentteja:

Lähetä kommentti