keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Päivityspläjäys

Takaisin arkeen Rooman reissun jälkeen. Pennut voivat edelleen hyvin ja muistuttavat jo pieniä koiria. Koiranpennun kehityksen nopeus on jotain, mitä ei varmaan ikinä lakkaa hämmästelemästä. Pennut jaksavat valvoa pidempään, ne ovat hyvin jaloillaan, leikkivät keskenään ja välillä joku kiinnostuu lelusta. Hetkittäin kuulee jopa pientä nahistelua.

Ensimmäiset lisäruokansa pennut saivat viikonloppuna; 50g paistijauhelihaa / munan keltuainen. Jauheliha-annosten lisäksi ne ovat saaneet Roryn kupista hyvin pieniä määriä turvotettua RC:n starteria. Tänään on tarkoitus keittää ensimmäinen maissivelli (velli, keltuainen, ½ prk kermaviiliä, hunajaa ja juoksetus sitruunahapolla). Velli on aina ollut todella maistuvaa, mutta sotku on järisyttävä :)

Maanantai iltana pennut muuttivat ylhäältä alas. Ensimmäisen illan ne olivat vain aitauksessa, mutta jo seuraavana päivänä pääsivät tutustumaan olohuoneeseen. Rhos muisti heti, mikä taivas aukeaa, kun pentujen lisäruokinta aloitetaan. Se istuu joko aitauksen ulkopuolella odottamassa ruokailun loppumista tai tunkee itsensä asemiin, mikäli portti on auki. Magdaa ahdistaa. Sen maailma järkkyi pahasti, kun sille valkeni, että pennut valtaavat alakerran. Magda yrittää vielä selvitä taktiikalla - jos niitä ei näe, niitä ei ole. Deco oli lähetetty evakkoon anoppilaan viime sunnuntaina. Decon pää ei kestänyt Roryn ruokailuja montaa kertaa päivässä ja se päätti tehostaa omaa ruuan hankintaansa. Kun pöydältä katosivat turpoamassa olevat nappulat, leivät ja ruuat, heilahti ulko-ovi. Katsellaan tilanne kohta uudelleen.

Seuraavaksi edelleen huonolaatuisia kuvia. Nyt kamera on kuitenkin kotona, joten on toivoa paremmasta.

 21 VRK JA MUUTTO ALAKERTAAN

Paljon uusia hajuja ja ääniä.
Täältähän pääsee pois!
Kaikki on uutta ja ihmeellistä.

22 VRK JA MAAILMA LAAJENEE

Kun lattia on siivottu, lähtevät viimeisetkin tutkimusretkelle.


Mr Y ihmettelee
Viimeinen tankkaus
Mr VI

Ms V sippasi jauhelihat otsassa


LOPPU LAUMAA

Pennut :)
"Kun kissa on poissa, tanssivat hiiret pöydillä"
Kani ei voi käsittää mitä sen reviirille on tullut.
Airispentujen aikaan kaikki pennut kunnoittivat Eikka-kania, saa nähdä mitä tämän kanssa käy
Magdan maailma järkkyy

TÄNÄÄN










Seikkailujen jälkeen uni maistuu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti