keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Pieni päivitys

Päiviytykset ovat olleet nyt vähän tiukilla kiireiden vuoksi. Tänään piti oikeasti kuvata pentuja ja ottaa videota, mutta lumisade lannisti :/

Pennut muuttuvat enemmän koiriksi. Ne rrrakastavat ihmisiä ja vauhti kasvaa koko ajan. Nyt niissä on nähtävissä enemmän luonne-eroja.

Mr I eli välillä kotoisammin "Sumo" on edelleen joukosta se, joka menee ensimmäisenä ja häntä ylhäällä joka paikkaan. Luonnetta on, mutta samalla se on varsinainen sylivauva.

Mr II, joka Sannan ja Suvin nimeämänä sai lisänimen "Pihlström" on kuin esikuvansa. Nopealiikkeinen liehuletti, pieni äijä ja säpäkkä taistelija, jolle jaetaan jäähyjä tarpeen mukaan.
Mr Y eli "Yykkönen" on noussut hiljaisemmasta tarkkailijasta "Pihlströmin" taistelupariksi. Saalisviettinen ja säpäkkä pentu, jolla on koko suun puruote.

Ms IV, joka tulevaisuudessa tuntee nimen "Salli", ei uurikaan veljistään jää. Todellinen neiti, syötävän suoloinem, mutta omaa hampaat, joita käyttää mielellään.

Ms V josta puhutaan nimellä "sun/mun pentu" on siskoaan suurempi, mutta silti hyvin narttumainen. Sekin hyvä leikkimään, omaa varsin näppärän tapporavistuksen, varsinkin kun ravistelee sisaruksiaan. Ainoa, joka välillä "marisee".

Mr VI eli "Karhu" on tällä hetkellä sisaruksista rauhallisin.Tosin, jos se sattuu olemaan hereillä muiden nukkuessa ei käy kateeksi sitä, jonka se päättää herättää. Ei tämäkään mikään lapanen ole.

Tässä ihan  muutama kuva.

Yykkönen (c) Sanna
Ms V (c) Sanna
Pihlström (c) Sanna

Deco ja Magda vierihoidossa sohvalla kun pennut pyörivät lattialla


Ykkönen ja vitonen ylhäällä

YkkönenEi kommentteja:

Lähetä kommentti