torstai 9. huhtikuuta 2015

Viimeistä viikkoa viedään

Aina välillä on käynyt mielessä,että miksi ihmeessä halusin aloittaa pentujen luovuttamisen vasta lähempänä kahdeksaa viikkoa. No, tuossa oli totta vain toinen puoli ja sekin vain hetkittäin :)

Pentujen sisäsiisteys on hyvässä vaudissa. Ne tekevät pääsääntöisesti tarpeensa ulos tai sisälle paperille. Toki ohareitakin sattuu. Kakarat jaksavat valvoa käsittämättömiä aikoja ja joskus ne rellestävät parikin tuntia putkeen. Sen jälkeen maistuukin uni ja nykyisin ne nukkuvat kaikki päikkärit koiran pedissä tai hyvillä ilmoilla kuistilla. Pennut ovat todallakin tottuneita siihen, että ympärillä on elämää.

Torstaina pennut olivat todella villejä ja saivat puhteekseen lampaan luita. Y oli ainoa, joka katsoi asiakseen huolehtia omastaan ja söi luutaan muiden katseiden ulottumattomissa. Luut tekivtät tehtävänsä ja ilta oli rauhallinen. Kun seuraavana aamunakaan ei ruoka meinannut maistua sain hetken kärvistellä huolissani (isot koirat kävivät hoitelemassa luut myöhemmin ja maahan oli jäänyt pieniä siruja). Onneksi pentujen vauhti ei missään vaiheessa hyytynyt, vatsat toimivat ja kukaan ei oksentanut, joten ilmeisesti rasvaiset luut aiheuttivat vain vähän vatsanpuruja.

 Petiin mahtuu juuri ja juuri kuusi pentua 7.4

Aamukakalla :) 8.4

VI, karhunpoika 
VI
II Pihlström

Ykkönen

IV Salli

Salli

Ykkönen

V

V

Y

Y


Philström

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti